Міжнародна конференція та виставка Hydrogen +Fuel Cells 2011

Міжнародна конференція та виставка Hydrogen + Fuel Cells 2011 - одна з головних подій міжнародного масштабу в галузі паливних елементів та водневої енергетики. Захід відбудеться вже вп'яте, цього разу з 15 по 18 травня 2011 року. Конференція проходитиме у Ванкуверському конгрес-центрі в прекрасному Ванкувері, Британська Колумбія, Канада, де нещодавно пройшли Зимові Олімпійські Ігри 2010.

Hydrogen + Fuel Cells 2011: International Conference and Exhibition

 

 

Учасники першої канадської конференції з питань паливних елементів і водневої енергетики матимуть  можливість:

- Ознайомитись з останніми розробками в галузі паливних елементів та водневої енергетики, зокрема з портативними паливними елементами, пристроями резервного електропостачання, підйомно-транспортними засобами, стаціонарними електростанціями, водневими заправками і водневим транспортом.

- Залучити кінцевих користувачів, покупців та інтеграторів паливних елементів і водневих пристроїв, зокрема виробників обладнання, енергопостачання, представників транспортних органів, державних агентств з постачання, начальників депо та операторів складу.

- З допомогою всесвітньо відомих експертів у галузі водню та паливних елементів оцінити останні досягнення науки, перспективи розвитку бізнесу та напрями розвитку.

- Відвідати всесвітньо відому групу новаторських науково-дослідних установ і підприємств у галузі водневої енергетики та паливних елементів у Ванкувері.

- Почати співробітництво зі світовими лідерами уряду, бізнесу та науки.

За додатковою інформацією зверніться до менеджера конференції Сари Річардс за телефоном (604) 822-1736 та електронною поштою на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або відвідайте сайт http://www.hfc2011.com

Переклад: Колодич Анна

Comments:

blog comments powered by Disqus