ICHMS'2009

 З 25 по 31 серпня у місті Ялта пройшла 11-та Міжнародна конференція ICHMS'2009, присвячена сучасним проблемам створення та використання матеріалів для видобування та зберігання водню, а також отримання та використання наноматеріалів.

Конференція проходить один раз на кожні два роки і вже стала одним із форумів представницького класу для вчених, інженерів та студентів з усього світу, які працюють у галузі водневої енергетики та вуглецевих наноструктур.

 

Слід очікувати, що інтесивний розвиток наукового матеріалознавства зіграє велику роль у пришвидшенні переходу до водневої енергетики та нанотехнологій. Останні мають всі шанси стати двічі "зеленими", оскільки дозволяють отримувати нові вироби із більш екологічних матеріалів. Ці вироби будуть використовувати менше енергії та давати менше відходів під час їх використання.

Особлива мета конференції - забезпечити атмосферу вченим всього світу для обміну ідеями та результами новітніх розробок, технологій та експериментів, направлених на практичне використання.

Підвищений інтерес та постійно зростаючий ареал учасників конференції пояснюється актуальністю запропонованих тематик та високою ефективністю обговорення.

Міжнародні конференції ICHMS це одні з передових форумів, на котрих обговорюються проблеми водневої енергетики. Їх значення важко недооцінити. Такі конференції викликають увагу засобів масової інформації та спільноти, що є життєво важливим для прийняття рішень на урядовому рівні та на рівні промислових лідерів.

Comments:

blog comments powered by Disqus