Наша презентація на Чорноморському Транспортному Форумі 2015

Українське Об'єднання Воднева Енергетика виступить з презентацією на майбутньому Міжнародному Чорноморському Транспортному Форумі 2015 , який відбудеться 20-21 жовтня 2015 в Одесі, Україна. Назва презентації "Водень - паливо майбутнього, яке використовується вже сьогодні". Її представить Дмитро Ходорів, наш адміністратор. Він також є за сумісництвом редактором сайту новин про поновлювану енергетику України http://renewable.com.ua/

Водень є ідеальним паливом для будь-яких видів транспорту - він енергоємний, екологічний і безпечний. Той факт, що багато великих автовиробників випустили свої моделі автомобілів на водневому паливі - кращий доказ перспективності цієї технології. Водень вже активно використовується для заправки навантажувачів на складах, у системах незалежного енергопостачання в цивільній і військовій сферах, в домашніх заправних станціях, системах нагріву води і навіть в портативних пристроях. Існують прототипи водневих локомотивів, літаків, вертольотів, дронів, кораблів і човнів.

У презентації Дмитро розповість про те, що таке воднева енергетика, які приклади існують в світі і які перспективи цієї технології для України в цілому та її транспортної сфери зокрема.

ibstf2015.jpg
 
Якщо Вас цікавить воднева енергетика і ви хочете дізнатися більше, ми запрошуємо Вас на нашу презентацію.
 
Для резервацій необхідно зв'язатися з організаторами форуму за телефоном +38 (0482) 355999 або по e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Comments:

blog comments powered by Disqus