Українські студенти створили команду для участі у HSDC 2010

Команда складається з 8 студентів Київського Університету Тараса Шевченка. Їх команда була зареєстрована для участі у Міжнародному конкурсі 2010 Hydrogen Student Design Contest. Завданням буде розробити план водневої спільноти у Санта-Моніці, Каліфорнія. Після подачі готової роботи, кінцевий термін для якої 20 березня, вони будуть змагатися проти 33 команд із 10 країн за можливість отримати Гран-прі. 
  

 

 

 

Цей Міжнародний конкурс організовано Національною Водневою Асоціацією США. Студентам університетів запропоновано розробити базові елементи водневої спільноти у місті Санта Моніка, що у Каліфорнії. Завданням буде створити модель водневої заправки, знайти відновлювані джерела для виробництва водню та потенційних покупців для організації первинного ринку.

В цьому році Гран-прі - це оплачена поїздка на дві Міжнародні Водневі конференції: з 3 по 5 травня 2010 Hydrogen Conference and Expo у Лонг Біч, Каліфорнія, та з 17 по 18 травня 2010 World Hydrogen Energy Conference у місті Ессен, Німеччина. Для покриття затрат буде виділено 12500 доларів США.

Побажаємо нашим  співвітчизникам перемоги!

Comments:

blog comments powered by Disqus