Міжнародний Чорноморський транспортний форум 2015

МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ ПРОФЕСІОНАЛІВ ТРАНСПОРТНОЇ ГАЛУЗІ
20-21 Жовтня 2015, Одеса, Україна

  Вигідне географічне положення України на шляху основних транзитних потоків між Європою та Азією, наявність незамерзаючих чорноморських портів, розгалуженої мережі залізниць і автомобільних доріг створюють всі необхідні передумови для збільшення обсягів транзиту вантажів в напрямках Північ-Південь і Захід-Схід, а також подальшої інтеграції України в транспортну систему «Європа-Азія», що є найважливішим завданням у світлі підписання Угоди про Асоціацію з ЄС. Гарантії виконання кроків з виконання Угоди з боку України привернуть в галузь так необхідні їй інвестиції. Імплементація в Україні європейського законодавства в частині уніфікації технічних регламентів, інформаційних систем, митних процедур, працюватиме на користь прискорення і спрощення процесу транзиту нашою територією.

Дані питання будуть обговорюватися в ході 18-ї міжнародної конференції «Розвиток ринку транспортних послуг в Україні в умовах інтеграції в Європейську та міжнародну транспортні системи», яка пройде 20-21 жовтня 2015 у Одесі та є частиною ділової програми Міжнародного Чорноморського транспортного Форуму 2015.

 

ibstf2015.jpg

 

 

 

 

 

 

span>Секції конференції: • Транспортний комплекс України в системі міжнародних сполучень • Розвиток транспортно-логістичного ринку. Управління ланцюгами поставок • Стратегія розвитку морської портової інфраструктури. Створення умов для залучення інвестицій • Морські та інтермодальні контейнерні перевезення. Оптимізація процесу доставки вантажів • Нормативне регулювання митного оформлення вантажів

 
Серед запрошених делегатів представники Міністерства інфраструктури України, Міністерств транспорту і комунікацій Латвії та Литви, Міністерства транспорту республіки Молдова, Міністерства сталого розвитку Грузії, Міністерства інфраструктури та розвитку Польщі, Міністерства транспорту і комунікацій Казахстану, Адміністрації морських портів України, Державної адміністрації залізниць України, Європейської бізнес-асоціації, Асоціації портів Чорного і Азовського морів, Асоціації контейнерних ліній України.
Делегати конференції зможуть ознайомитися з case-studies з управління ланцюгами поставок таких компаній як British American Tobacco plc (Рольф Найз - керівник департаменту логістичних операцій), Confectionery Holding SL (Андреас Кортіхос Ботелла - заступник генерального директора та директор департаменту ланцюгів поставок).
В рамках конференції пройде круглий стіл з розвитку контейнерних перевезень (модератор - Асоціація контейнерних ліній України), на якому виступить Стефан Кленчи, Президент Асоціації контейнерних ліній України, представник компанії HPC Ukraine. Своїм досвідом впровадження нових технологій в контейнерних перевезеннях поділиться Дон Міллер, директор з маркетингу та продажу Globe Tracker International ApS. Виконавчий директор компанії Holland Container Innovations Nederland Саймон Боссчітер запропонує нову модель контейнерів, яка дозволить знизити собівартість контейнерних перевезень, а представник компанії China Shipping (Turkey) AS Тургут Айдінжан розповість про перспективи розширення середземноморського і чорноморського контейнерного ринку в напрямку шовкового шляху. Представник компанії BlueGreenStrategy SrL Паоло Паганеллі виступить з доповіддю "iCargo платформи для інтермодальних вантажних перевезень: концепція і додатки". На конференції обговорюватимуться проекти контейнерних поїздів ВІКІНГ і ЗУБР (проголошення боку - Латвійська залізниця, Литовська залізниця, АТ «Пласке», УДЦТС «Ліски», Білоруська залізниця, PKP LHS, PKP Cargo. У секції «Нормативне регулювання митного оформлення вантажів» візьмуть участь представники Державної фіскальної служби України, Державної прикордонної служби України, Одеської митниці ГФС, Державного інституту митної служби України. Досвідом поділиться Глава секретаріату International Network of Custom Universities Михайло Кашубська.
За підтримки Українського науково-дослідного інституту морського флоту (УкрНДІМФ) пройде круглий стіл «Транспортування проектних і небезпечних вантажів. Актуальні питання та шляхи їх вирішення», на якому будуть обговорюватися питання державного регулювання, екологічні ризики і міжнародні та національні законодавчі норми у цій галузі, міжнародні правила транспортування ПОГ та особливості їх застосування в Україні
В рамках конференції експерти LogisClub поділяться своїм досвідом та напрацюваннями щодо оптимізації процесів в ланцюжках поставок в автомобільному і морському транспорті, складської логістики, виробничої логістики та ЗЕД. (Формат Практикуму)
На круглому столі «Розвиток річкових вантажоперевезень і вантажоперевезень« річка-море»: виклики та перспективи» (за підтримки Міністерства інфраструктури України, Українського інституту морського флоту (УкрНДІМФ), Міжнародної юридичної фірми Interlegal) обговорюватимуться перспективи відновлення вантажоперевезень по внутрішніх водних шляхах України, законодавчий аспект вирішення поставлених завдань, розвитку інфраструктури річкових портів, збільшення портфеля замовлень українських суднобудівних підприємств за рахунок будівництва суден «річка-море». До участі у круглому столі запрошені представники Інспекції з безпеки на морському та річковому транспорті, представники компанії Нібулон, Європейська Асоціація внутрішніх водних шляхів, Дунайська комісія, Українське дунайське пароплавство, АСК «Укррічфлот», Регістр судноплавства України, Російський регістр судноплавства, Національна академія водного транспорту , Інститут водного транспорт України, річкові порти і термінали, суднобудівні заводи.
Родзинкою конференції стане семінар щодо застосування водневих технологій на транспорті в ЄС та інших країнах.
 
Міжнародний Чорноморський Транспортний Форум 2015 (20-22 жовтня 2015 року, Одеса, морвокзал) об'єднує в собі 17-у міжнародну виставку з транспорту і логістики «ТрансУкраїна 2015», міжнародну спеціалізовану виставку «Трансрейл України 2015», спеціалізовану виставку «Комерційний і муніципальний транспорт 2015», а також 12-ма Міжнародна виставка і конференція з судноплавства, суднобудування і розвитку портів «Одеса 2015». Координаторами виставок і конференції є Міністерство інфраструктури України та Асоціація портів Чорного і Азовського морів (BASPA). Дані заходи також підтримують: Одеська обласна державна адміністрація, Одеська міська рада, Міжнародна асоціація судновласників Чорноморського регіону (BINSA), Чорноморська регіональна асоціація суднобудівників і судноремонтників (BRASS), Міжурядова комісія TRACECA, Дунайська комісія, Асоціація міжнародних експедиторів України (АМЕУ), Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України (АсМАП), Європейська спілка транспортників України, Асоціація контейнерних ліній України, Європейська бізнес-асоціація.
 

Запрошуємо Вас взяти участь у виставках та діловій програмі Форуму. Оргкомітет виставок і конференцій Тел./Факс: +38 (0482) 355999 e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Comments:

blog comments powered by Disqus