Український енергетичний форум 2011

1 – 3 березня 2011 Готель «Інтерконтиненталь», Київ, Україна 

Створення сприятливого інвестиційного клімату для максимального збільшення потенціалу і диверсифікації українського енергетичного сектора.

Ukrainian Energy Forum

«Український енергетичний форум», який готується в партнерстві з Міністерством палива та енергетики України і відбудеться  на початку березня наступного року в Києві.

Міністр Ю.Бойко і його команда управління Міністерства планують використати Форум в якості платформи для представлення своїх інвестиційних проектів міжнародній енергетичній спільноті та висування стратегії Міністерства з поліпшення інвестиційного клімату і планів продовження процесу реформування.

 

 

 

p align="justify"> Український енергетичний форум Адама Сміта скликається знову, щоб забезпечити актуальну і продуктивну платформу для діалогу між всіма зацікавленими гравцями сектора – ключовими посадовими особами уряду і регулятивних органів, вищих керівників провідних національних державних і приватних компаній, діючих і потенційних стратегічних інвесторів та авторитетних аналітиків, консультантів і фінансистів.

2 дні Форуму будуть присвячені, в першу чергу, питанням сфери нафти і газу, і ще 1 день - електроенергетики. Буде охоплено увесь спектр енергетичного сектора, зокрема: Україна як життєво важливий енерготранспортний вузол Європи; Реформа національного газового сектора; Ефективність використання енергії; Стимулювання галузі розвідки і видобутку; Інвестування в сектор переробки нафти  і збуту нафтопродуктів; Розробка родовищ нетрадиційного газу в Україні; Як добитися реальної лібералізації ринку в секторі електроенергетики; Розвиток відновлюваної енергії; Реформування вугільного сектора; Атомна енергетика та її роль в структурі електроенергетики України та багато іншого.

Нагадуємо, вступний Український енергетичний форум відбувся в Києві у жовтні 2008 р., залучивши до участі 280 делегатів з 25 країн. Крім того, в рамках щорічного Українського інвестиційного саміту в Лондоні, найбільшого у світі бізнес-заходу по Україні, кожного року проходить надзвичайно популярна Енергетична сесія.

Группа доповідачів у складі 50 чоловік є чітким сигналом, що Форум обіцяє бути унікальним зібранням усіх зацікавлених сторін в українському енергетичному секторі. До цієї групи увійшли:

 - Основні діючі та потенційні стратегічні інвестори, зокрема: Shell, ДПЕК, AES, Enel, Eurogas, Vanco, ContourGlobal, GEO ALLIANCE, Transeuro Energy, Cadogan Petroleum, Shelton Petroleum, IES, TNK-BP і 3P International Energy;

 - Ключові державні компанії та урядові органи, такі як Нафтогаз, Енергетична компанія України, Міністерство охорони навколишнього природного середовища, Міністерство вугільної промисловості, НЕРК, Укренерго, Енергоринок, Чорноморнафтогаз і Укргазвидобування;

 - Впливові міжнародні організації, зокрема, Міжнародне енергетичне агентство, Секретаріат Енергетичного співтовариства та ЄБРР, разом з визначними національними та міжнародними експертами в галузі енергетики, такими як Михайло Корчемкін, Олександр Тодійчук, Тетяна Мітрова, Бурзу Алієв, Симон Пірані, Михайло Гончар і Алан Райлі.

http://www.adamsmithconferences.com/ua/energy-power-oil-gas-ukraine

Comments:

blog comments powered by Disqus